Swap oblečení 26. a 27. května

Vážení rodiče,

ráda bych Vás pozvala na swap oblečení a skautského vybavení, který se bude konat v pátek 26. a v sobotu 27. května, v prostorách naší skautské klubovny na Wanklově ulici 8. Swap bude otevřen v pátek od 16:00 do 18:00 a v sobotu od 10:00 do 11:00. V průběhu těchto dvou dní budete mít možnost přinést nebo odnést své věci na vyměňování. Oblečení, které v sobotu po swapu zůstane bude věnováno na charitu.

Tento střediskový swap Vám dá nejen příležitost zbavit se nepotřebného vybavení či odnošeného oblečení Vašich dětí a sehnat nové a potřebnější kousky, ale i příležitost setkat se s ostatními rodiči a prohlédnout si prostory klubovny, kterou Vaše dítě po celý rok navštěvuje. Na swapu bude možnost si vybrat jak z naší vlastní nabídky oblečení a vybavení, tak i z věcí, které přinesou ostatní rodiče. Ujistěte se proto prosím, že s sebou vezmete jen čisté a neponičené věci, které byste sami rádi od někoho dostali, a které by nejlépe mohly dělat radost někomu dalšímu.

Na místě bude dobrovolné vstupné, které nám pomůže pokrýt náklady na organizaci akce. Věříme, že se budete bavit a užijete si to společně s námi i ostatními rodiči.

Srdečně zdraví,

Lucie Sitková

rádkyně družiny Tygřice

Odkaz na facebookovou událost zde:

https://fb.me/e/2wYxfUKAF

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *